De praktijk » Nieuws

Nieuws

Pagina: 1 2
 

Gratis inloopspreekuur Hyperinsulinemie, Prediabetes en Diabetes type 2

 

Op dinsdag 14 november is het Wereld Diabetesdag. Op dit moment hebben naar schatting ruim 1,2 miljoen Nederlanders Diabetes (1 op de 14 Nederlanders) en hier komen wekelijks zo’n 1.200 (!) nieuwe patiënten bij. Negen van de tien mensen met Diabetes hebben Diabetes type 2.

Lees meer...
 

Eendaagse groepstraining Hartcoherentie

 

Op zaterdag 3 oktober a.s. organiseert DieetPlan! in samenwerking met PARAMEDIC een eendaagse groepstraining Hartcoherentie. Tijdens de training leert u (werkgerelateerde) stress en de daarbij behorende emoties beter managen en uw veerkracht weer op te bouwen.

Lees meer...
 

Eendaagse Hartcoherentietraining voor hulpverleners

 

Op zaterdag 26 september en 24 oktober a.s. organiseert DieetPlan! in samenwerking met PARAMEDIC een eendaagse Hartcoherentietraining voor Hulpverleners in de (complementaire) gezondheidszorg.

Lees meer...
 

Overgewicht kan grote rol spelen bij snurken en slaapapneu

 

Slaapapneu is een slaapstoornis waarbij tijdens de slaap de ademhaling tot stilstand komt. Wanneer dit meer dan vijf keer per uur  gedurende minimaal 10 seconden optreedt, wordt gesproken van slaapapneu.

Lees meer...
 

Oorzaak hooikoorts vaak een intolerantie voor koemelk

 

Ook al is de meteorologische lente op 1 maart begonnen, het weerbeeld van de afgelopen weken was ronduit winters. Ondanks dat hebben tijdens opklaringen de katjes van met name Elzen kunnen rijpen waardoor ze stuifmeel afgeven.

Lees meer...
 
Pagina: 1 2
 

 
 

DieetPlan!

  • Popkenweg 1
  • 9472 ZN Zuidlaren
  • E. dieetplan@outlook.com
  • T. 050 - 409 08 19

Openingstijden

Maandag:
10.00 - 21.00 uur
Dinsdag:
10.00 - 21.00 uur
Woensdag:
10.00 - 21.00 uur
Donderdag:
10.00 - 21.00 uur
Vrijdag:
10.00 - 17.00 uur

Samenwerking

DieetPlan! werkt met betrekking tot de medische begeleiding van haar cliënten samen met PARAMEDIC.

Uw vraag

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak voor een Intake maken? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op of vul het onderstaande formulier in.