De praktijk » DieetPlan! is er voor iedereen die af wil vallen.

DieetPlan! is er voor iedereen die af wil vallen.

DieetPlan! is er voor iedereen die af wil vallen. Of het nu gaat om de bekende cosmetische 5 kg of over 10, 15, 20 kg of meer, DieetPlan! biedt een uniek concept waarmee u op een wetenschappelijk onderbouwde en medisch verantwoorde manier af kunt vallen en – wat nog belangrijker is – op gewicht kunt blijven.

Met hulp van DieetPlan! kunt u verantwoord afvallen door uw voedingsgewoonte aan te passen met "gewone" voedingsmiddelen.

Het voordeel van de methode die binnen DieetPlan! wordt toegepast is dat deze, in tegenstelling tot diëten met calorierestrictie, uw verbranding niet verlaagt. Bij een dieet met calorierestrictie eet u minder dan u gewend bent.

De werkwijze van DieetPlan! is uniek. Tijdens de Intake wordt onderzocht of er aan uw overgewicht lichamelijke stoornissen ten grondslag liggen. Ook is er aandacht voor ingesleten gedragspatronen, belemmerende overtuigingen en/of emoties die het afvallen (soms al jaren) saboteren.

De begeleiding die DieetPlan! biedt is intensief. Behalve dat de oorzaak van uw overgewicht wordt opgespoord, wordt er een dieetplan opgesteld. U komt in eerste instantie wekelijks voor een vervolgconsult. Dit vervolgconsult bestaat uit een controlegesprek, een weging op een impedantie weegschaal en eventueel een aanvullend voedingsadvies. Wanneer uw situatie het toelaat wordt de frequentie waarmee u voor een vervolgconsult komt verlaagd.

Als bij u is vastgesteld dat medische begeleiding noodzakelijk is, dan wordt u in het verdere traject door PARAMEDIC begeleid. Deze begeleiding bestaat uit behandelingen met SiVAS Acupunctuur of een combinatie van Elektro-ooracupunctuur en Bioresonantie. Daarbij worden Orthomoleculaire en/of Homeopathische geneesmiddelen ingezet. Consulten van PARAMEDIC worden door de meeste Zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket (deels) vergoed.

Heeft u last van (ernstig of morbide) overgewicht? Hebt u al meerdere afvalpogingen gedaan maar lukt het niet om op uw streefgewicht te komen en/of te blijven? Doet u zichzelf dan een plezier en schakel (dit keer) de hulp van een professional in. Trek de stoute schoenen aan en neem contact op. Het maken van een afspraak voor een Intake is de eerste stap naar een gezonder leven zonder overgewicht.

 
 

DieetPlan!

  • Popkenweg 1
  • 9472 ZN Zuidlaren
  • E. dieetplan@outlook.com
  • T. 050 - 409 08 19

Openingstijden

Maandag:
10.00 - 21.00 uur
Dinsdag:
10.00 - 21.00 uur
Woensdag:
10.00 - 21.00 uur
Donderdag:
10.00 - 21.00 uur
Vrijdag:
10.00 - 17.00 uur

Samenwerking

DieetPlan! werkt met betrekking tot de medische begeleiding van haar cliënten samen met PARAMEDIC.

Uw vraag

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak voor een Intake maken? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op of vul het onderstaande formulier in.